Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til os eller en af vores ydelser, kan du skrive til os via nedenstående formular eller kontakte os telefonisk

Akari Locco Loliha Majileikwa

Founder & CEO

Cand.Tech. Civilingeniør i Byggeledelse

BIM Koordinator

Brandrådgiver

Mobil.: +45 28 26 65 14

Dir: E-mail: akarimajileikwa@outlook.com

Firma: e-mail: info@majileikwaengineering.com 

Som din ingeniørrådgiver​

Som din ingeniørrådgiver er det vores fornemste opgave at bistå dig på bedst mulig vis i forbindelse med dit projekt. Vi vægter kvaliteten af vores rådgivning og vejledning højt og er villige til at investere den ekstra tid, der er nødvendig, for at sikre, at du får en omfattende oversigt over projektets økonomi.

Uanset om du står over for et nybyggeri, en renovering, om- eller tilbygning eller endda overvejer at købe en bolig, er vi her for at hjælpe dig. Vores ekspertise dækker et bredt spektrum af projekter, og vi er parate til at støtte dig gennem hele processen.

Vi ønsker at sikre, at du træffer velinformerede beslutninger, der er i overensstemmelse med dine behov og økonomiske muligheder. Vores mål er at sikre, at dit projekt udføres effektivt, økonomisk forsvarligt og i overensstemmelse med de gældende standarder og regler.

Du kan trygt stole på vores ekspertise og engagement i at levere den bedst mulige rådgivning og vejledning til dig og dit projekt. Sammen kan vi skabe en succesfuld og tilfredsstillende realisering af dine bygge- eller boligdrømme.Vi står altid klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Din glad ingeniørrådgiver