Majileikwa Engineering

OM MAJEILEIKWA ENGINEERING

AKARI LOCCO LOLIHA MAJILEIKWA

Stifter | Konstruktionsingeniør | Projekt- & byggeledelse | Brandrådgiver | BIM Koordinator

Uddannelse:

Civilingeniør i byggeri og anlæg ( Aalborg Universitet)

Specialeafhandling:
Jeg er uddannet civilingeniør i Byggeledelse fra Aalborg Universitet i 2017 og har også afsluttet BTH, Bygningskonstruktør på Erhvervs Lillebælt fra Odense i 2013.

Til specialet valgte jeg at skrive en afhandling om offentlig-private partnerskaber med fokus på facility management.

Erhvervserfaring

I december 2017 blev jeg ansat hos Dansk Boligbyg A/S som byggeleder, hvor jeg blandt andet var med til at styre etageboligbyggerier og skolebyggerier. Jeg beskæftigede mig med planlægning, styring og opfølgning af byggesager, herunder kontroldokumentation og kvalitetssikring i hele byggeprocessen.

Efter 3 fantastiske år hos Dansk Boligbyg A/S blev jeg i januar 2021 ansat hos Lundhuse ApS, hvor jeg havde lignende ansvar som hos Dansk Boligbyg A/S. 

Efter et halvtår hos Lundhuse ApS startede jeg som selvstændig erhvervsdrivende indenfor rådgivende ingeniørfirma, hvor jeg tilbyder forskellige ydelser jf. (vores ingeniørydelser) til både privatde og erhverskunder.  


DYNAMISK OG MODERNE RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED 

Majileikwa Engineering (ME) er en dynamisk og moderne rådgivende ingeniørvirksomhed, der specialiserer sig i at udføre projekter af høj kvalitet. Som en højt uddannet ingeniørrådgivningsvirksomhed arbejder ME tæt sammen med kunder for at sikre, at kundernes behov, ønsker og interesser bliver imødekommet.

ME tilbyder en bred vifte af helhedsorienterede løsninger inden for ingeniørfaget og er dedikeret til at levere projekter med stor faglig kompetence og fuldt engagement. Vores ekspertise omfatter forskellige områder, herunder arkitekttegninger og 3D-modellering, byggeledelse og tilsyn, bygherrerådgivning, byggesagkyndig, brandrådgivning, myndighedsbehandling, nybyggeri, renovering, om- og tilbygning, projektering og udbud, statisk beregning, energi- og indklimaoptimering, kvalitetssikring samt drift og vedligeholdelse.

ME betjener både private og erhvervskunder, og vores ydelser er tilpasset til at imødekomme de specifikke behov hos hver enkelt kunde. Uanset om det drejer sig om at opføre et nyt byggeri, renovere eksisterende strukturer eller rådgive om brandsikkerhed og energieffektivitet, stræber ME altid efter at levere resultater af høj kvalitet og tilfredsstille deres kunders forventninger.

Virksomheden har også et fokus på arbejdsglæde, hvor emnet tilbydes i form af foredrag til forskellige virksomheder. Ved at dele mine personlige erfaringer som tidligere nettomedarbejder og andre relevante oplevelser kan jeg skabe en autentisk og inspirerende fortælling, der vil appellere til deltagerne i foredraget.


Vi er meget dedikerede til at yde kunderådgivning af høj kvalitet og være en pålidelig samarbejdspartner. Vi har fokus på kundernes behov og ønsker for at sikre en tilfredsstillende løsning på problemerne. Vi prioriterer også på at reducere omkostningerne og miljøpåvirkningen i projektforløbet, hvilket er en ansvarlig tilgang til vores arbejde.

Vi engagerer os i hele projektets livscyklus og sikrer, at kunderne får den nødvendige rådgivning til deres projekt. Ved at fokusere på at holde os inden for projektets økonomiske rammer, sikrer vi, at kunderne ikke oplever ubehagelige overraskelser og at projektet forbliver levedygtigt og gennemførligt. Vores engagement og ønske er at skabe værdi for vores kunder.